Selecteer een pagina

WERK

01

Videoproductie voor verandering

Selectie uit meer dan 50 producties

“Way of Working”.
 CEO’s en andere topmanagers inspireren hun mensen met hun visie. Medewerkers en leiders laten hun aspiraties zien voor de manier van werken van dit internationaal opererend scheepvaartbedrijf.

“Ziel van de onderneming”.
 Portret van de kleinzoon van de oprichter van een grote internationaal opererende logistieke onderneming. Voor het introductieprogramma van nieuwe medewerkers.

“Antwoord, hoezo?”
 Een gesprek tussen twee directeuren van twee woningcorporaties in opdracht van Aedes. Bedoeld om alle leden van Aedes (500 exemplaren) na te laten denken over de rol van de branche in de samenleving.

“Leiderschap bij groei”. Interview met een CEO van een internationaal opererend bedrijf met 3500 medewerkers over besturing bij groei. Bedoeld voor een workshop met de CEO’s van een logistieke onderneming met ruim 2500 medewerkers.

“Werken aan Wijken”.
 Een film die de principes van de aanpak van leefbaarheid in wijken van een grote woningcorporatie visualiseert. Gericht op stakeholders van deze corporatie (750 exemplaren geproduceerd).

“Ik heb een droom”.
 De toekomstvisie van een algemeen directeur van een provincie. Bedoeld voor de ruim 50 leidinggevenden van de organisatie in het kader van een Management Development programma.

02

Workshop van verbeelding

Selectie

“Ik heb een droom”. Ruim 50 leidinggevenden van de Provincie Utrecht treden buiten hun kaders. Ze creëren een 3 films en 3 grote schilderijen en  verbeelden hun visie op de gewenste manier van werken.

“HR onderneemt”. 25 P&O hoofden en adviseurs van de Gemeente Amsterdam werken samen en maken 3 films en 2 schilderijen waarin zij verbeelden hoe zij willen werken en samenwerken.

“De kracht en waarden van de onderneming”. 15 Leidinggevenden van Wagenborg reflecteren in een museum op hun onderneming. Maken daarna samen één groot schilderij en nemen ieder een deel naar huis als verankering.

03

Fotoreportage en boek

Selectie

“Way of Working”. Verhalen van het verleden waar de toekomstvisie van de onderneming al gebeurt. Verhalen van de toekomst die verbeelden hoe de onderneming zal werken. Verslag van een conferentie met de top van een logistieke onderneming.

“Drie keer kampioen”. De visie van hoofd P&O van een onderneming op talentontwikkeling.

“HR onderneemt!”. Beeld- en tekstverslag van een visie workshop met 25 P&O hoofden van de Gemeente Amsterdam.

“Hospitality”. Beeldverslag van een bezoek aan een divisie van een onderneming in Kazachstan.

 

 

Frank Ottenhoff
Wow-consult

voor organisatieadvies

Contact
0031 (0) 6 460 817 96
info@oogvoorverandering.nl
frank@wow-consult.com
Bedrijf

Gardameer 13

3825 VN Amersfoort

KvK 32121539
BTW NL0721.74.158.B01